Nu 50% korting bij DeOnlineDrogist.nl. Bekijk actie

Je probeert iedere dag gezond te eten, te bewegen en voldoende te slapen. Maar soms lukt dat niet en kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Met het diverse aanbod aan supplementen van Davitamon vind jij de voedingssupplementen die aansluiten op jouw specifieke behoefte. Supplementen bevatten belangrijke voedingsstoffen ter aanvulling op je dagelijkse voeding. Davitamon heeft supplementen in de vorm van tabletten en capsules.

Wat zijn (voedings)supplementen?

Supplementen zijn producten met actieve stoffen ter aanvulling op je dagelijkse voeding. Ze bevatten één of meerdere vitamines, mineralen, vetzuren, kruiden of bioactieve stoffen in de vorm van tabletten, capsules, poeders, druppels of drankjes.

Waarom kunnen supplementen belangrijk zijn?

Om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je dagelijks nodig hebt is gezond en gevarieerd eten de basis. Lukt dit niet iedere dag? Dan kun je kiezen voor aanvulling met supplementen, zodat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die je kunt gebruiken om gezond te blijven. Welke voedingssupplementen je precies kunt gebruiken is per persoon verschillend. Dit hangt namelijk af van verschillende persoonlijke omstandigheden zoals je leefstijl en waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken.

Waarom supplementen gebruiken?

Supplementen kun je gebruiken om je lichaam te ondersteunen in verschillende situaties. Tijdens momenten van stress en spanning* kan ashwaganda bijvoorbeeld helpen en valeriaan werkt rustgevend en ontspannend*. Passiebloem helpt om sneller in slaap te vallen* en het kruid slaapmutsje is goed voor de slaapkwaliteit*. Voor het behoud van soepele gewrichten en spieren* kun je kurkuma nemen. En wil je je blaasfunctie ondersteunen? Dan kan dat met een supplement met hibiscus*. Wat je behoefte ook is, bij Davitamon koop je een passend voedingssupplement.

Supplementen kopen

Davitamon heeft een groot aanbod aan voedingssupplementen. Neem een kijkje in ons ruime assortiment. Wil je meer weten over diverse supplementen? Klik dan op de onderstaande namen van de Davitamon supplementen:

Supplementen aanbieding

Wil jij supplementen kopen voor een voordelige prijs? Bekijk al onze supplementen aanbiedingen hier.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.