Davitamon aanbiedingen

Op deze pagina informeren we je over de meest actuele online Davitamon aanbieding en kortingsacties.

Nu 1+1 gratis bij Kruidvat!

Op het hele assortiment van Davitamon!

Meer informatie

Blijf op de hoogte van onze online Davitamon aanbiedingen

Onze online verkoop partners hebben regelmatig een Davitamon aanbieding of kortingsacties. Als deze aanbiedingen er zijn willen we jou via onze website informeren. Om op de hoogte te blijven kan je het beste inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Welk seizoen het ook is, of in welke levensfase je nu ook zit. Ontvang de laatste tips en artikelen voor een gezond lichaam. Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief van Davitamon.

Webblog Davitamon

Op elke leeftijd lekker in je vel met Davitamon. Lees hier de bol.com webblog over Davitamon.

Nu bij Bol.com: Davitamon Mama en Baby pakket

Voor de eerste periode tijdens en na de bevalling:

• Speciaal voor moeder en kind
• Vitamines en mineralen, voor jezelf en voor je kindje, tijdens en na de zwangerschap
• Bevat: Davitamon Compleet Mama (2x), Davitamon Mamafit, Davitamon D olie, Davitamon K olie en een gratis lepeltje
Koop nu.

Een gezond kindje is het allerbelangrijkste voor een moeder. Al tijdens de zwangerschap is het belangrijk goed voor jezelf en de ontwikkeling van je baby te zorgen. Maar ook na de geboorte mag je jezelf niet vergeten! Daarom is er nu het Davitamon Mama en Baby pakket, extra voordelig. Dit pakket bevat producten met onder andere foliumzuur, wat tijdens de zwangerschap bijdraagt aan een goede ontwikkeling van je kindje. Na de bevalling is er Davitamon Mamafit, met vitamine B voor vermindering van vermoeidheid. Na de geboorte biedt dit pakket vitamine D en K olie ter ondersteuning van de botten voor je kindje. Inclusief een gratis lepeltje!

Nu bij Bol.com: Davitamon Elke Dag Jaarpakket

• Jaarvoorraad Davitamon Elke Dag (4x)
• Complete multivitamine van A tot Z
• 22 essentiële vitamines en mineralen
• Tot 100% RI
Koop nu.

Iedereen kent het wel: werk, hobby’s, een sociaal leven en noem het maar op. Je lichaam heeft elke dag, het hele jaar door, voldoende vitamines en mineralen nodig om goed te blijven functioneren, zoals bijvoorbeeld vitamine C wat goed is voor je weerstand en vitamine D voor het behoud van sterke botten en soepele spieren.  Gezond en gevarieerd eten is de basis om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Het lukt niet iedereen altijd om elke dag volgens de adviezen van de Schijf van Vijf te eten en dus voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Een aanvulling op je dagelijkse voeding kan dan raadzaam zijn. Nu “Elke Dag Jaardeal’! Een jaarvoorraad aan Davitamon Elke Dag, nu extra voordelig. Een complete multivitamine van A tot Z met tot 100% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen.

Onze online promotiepartners

Hieronder vind je de lijst van onze online partners die regelmatig een mooie Davitamon aanbieding en kortingsacties hebben op Davitamon producten. Staat er geen actuele aanbieding op deze pagina? Check dan de website van onze partners!

Onze meest verkochte producten