Ontzwangeren

Ontzwangeren

Na 9 maanden zwangerschap is nu de tijd aangebroken voor het herstellen ofwel ontzwangeren. En dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Met onderbroken nachten, je kind voeden en veel kraambezoek maak je overuren. Geef je lichaam de tijd om te herstellen. Neem dus ook lekker wat momenten voor jezelf en laat de boel soms even de boel.

Doet iemand het heerlijke aanbod je een dagje te helpen? Sla dat aanbod niet af, maar profiteer ervan! Even rust, met je kersverse ‘gezin’, is natuurlijk ook nooit weg. Plan daarom bewust eens even een dagje geen bezoek.

Aandacht voor jezelf betekent ook aandacht besteden aan je vitamines en mineralen. Ook straks, als je verlof voorbij is kun je misschien wat extra’s gebruiken. En dat geldt ook als je borstvoeding geeft. Geef je borstvoeding? Voor deze fase kun je je Davitamon Compleet Mama product opmaken. Daarna kun je overstappen op Davitamon MamaFit, om het herstel na de bevalling te ondersteunen, je energieniveau op peil te houden en te helpen bij vermoeidheid.

Terug naar de Na de bevalling pagina