Gezond bewegen

Davitamon
Geplaatst op

Om gezond te blijven is het goed om als volwassene minimaal vijf dagen per week een half uur per dag te bewegen. Voor kinderen en jongeren is dit een uur per dag. Iedere dag bewegen is natuurlijk nog beter.

Voldoende beweging

Om dagelijks voldoende te bewegen, hoef je niet intensief te sporten. Als je maar voldoende beweging inbouwt in je dagelijkse bezigheden, waarbij je licht gaat zweten en je ademhaling sneller wordt zonder dat je buiten adem raakt. Denk aan tuinieren, het huishouden doen, fietsend naar het werk gaan, de trap nemen in plaats van de lift, of lopend een boodschap doen.

Sport je regelmatiger en intensiever? Dan is dan is het slim wat extra aandacht te geven aan gezonde voeding. Gezonde voeding bestaat uit een goede combinatie van vocht, koolhydraten en eiwitten en vetten, vitamines en mineralen. Sporters hebben soms meer van deze voedingsstoffen nodig.

Of je nou intensief sport of af en toe een rondje loopt, één ding is en blijft het belangrijkst: het plezier. Want als je plezier hebt in bewegen komt de ontspanning vanzelf. Gezonde voeding, voldoende gezond bewegen én ontspanning zorgen samen dat je gezond blijft.

Gezonde voeding is belangrijk! Ook als je extra beweegt. Davitamon Elke Dag helpt je om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen en een goede gezondheid in stand te houden. Het hele jaar door.

Davitamon Elke Dag Tabletten Verpakking totaal

Meer gerelateerde artikelen per onderwerp