Nu tot 50% korting bij Bol. Bekijk actie

Samen bewegen: zo doe je dat!

Davitamon
Geplaatst op

Samen bewegen: zo doe je dat!

Voor je dreumes en voor jezelf is het supergoed en gezellig om samen te bewegen. De sportschool is misschien nog wat hoog gegrepen , maar er is veel wat jullie wel al kunnen doen. Met deze tips bewegen je dreumes en jij erop los!

Tip 1: Schudden met die billen!
Houdt jouw dreumes ook zo van muziek? Dat is mooi, want dan kunnen jullie lekker samen dansen. Zet de muziek maar wat harder en schudden met die billen!
Tip 2: Stuiter erop los!
Een trampoline is heerlijk voor je dreumes of hij/zij al kan staan of niet. Ook op de billen gaat het prima. Ga lekker samen op de trampoline en spring of stuiter erop los.
Tip 3: Een blokje om
Je dreumes is waarschijnlijk volop bezig met lopen: aan de hand, helemaal zelf of achter een loopwagen. Waarschijnlijk heb je thuis daardoor ook geen moment rust. Dan kun je maar net zo goed een blokje om gaan (of 2 of 3 of 4…)
Tip 4: Los in de speeltuin
In de zandbak, schommelen, van de glijbaan; in de speeltuin kan je dreumes helemaal losgaan. Samen met jou! Dus lekker met die handjes in het zand en die beentjes in de lucht.
Tip 5: Zwemmen
Je kunt het je vast nog niet voorstellen, maar over een paar jaar zit je kindje op zwemles. Dan kun je hem/haar maar beter alvast aan water laten wennen. Lekker regelmatig zwemmen dus.
Tip 6: Goed voor jezelf te zorgen.
Lekker bewegen en gezond eten. Lukt het niet om gezond te eten? Vul je voeding dan aan met Davitamon Compleet Vrouw. Davitamon Compleet Vrouw is speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Davitamon Compleet Vrouw is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Het voorziet enerzijds in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen en het helpt anderzijds bij ongemakken voorafgaand aan en tijdens de menstruatie.

Meer gerelateerde artikelen per onderwerp