Nu 1+1 gratis bij Trekpleister. Bekijk actie

Davitamon Mama producten voor zwangere vrouwen

Tijdens de zwangerschap wil je extra goed voor jezelf en je baby zorgen. De behoefte aan vitamines en mineralen is in deze periode verhoogd. Davitamon heeft speciaal voor zwangere vrouwen producten ontwikkeld met extra vitamines en mineralen, extra omega-3 visolie en foliumzuur.

Extra vitamines en mineralen

Je moet heel gezond eten en dat lukt niet altijd iedereen die zwanger is. Zeker niet als je misselijk of moe bent. Davitamon Compleet Mama ter aanvulling op de voeding helpt je extra vitamines en mineralen binnen te krijgen tijdens zwangerschap.

Extra omega-3-visolie

Tijdens de zwangerschap is DHA belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen van de baby. Omega-3 visolie (EPA en DHA) zit vooral in vis en schaaldieren. Als je weinig of geen vis eet, kun je kiezen voor Davitamon Compleet Mama Omega-3 Visolie die als extra toevoeging het omega-3 vetzuur DHA bevat.

Extra Foliumzuur (vitamine B11) en vitamine D3

Foliumzuur (vitamine B11) draagt bij tot de vorming van de placenta en de groei van je kindje. De Gezondheidsraad adviseert, om naast de voeding, dagelijks 400 microgram foliumzuur te slikken tot de tiende week van je zwangerschap. Davitamon Foliumzuur met Vitamine D3 en Davitamon Compleet Mama zijn volgens deze richtlijn samengesteld.

Meer informatie over de vitaminebehoefte van de baby is te vinden op onderstaande pagina.

Speciaal voor de baby

davitamon mama producten