Nu 50% korting bij DeOnlineDrogist.nl. Bekijk actie

Nutrimedia

Nutrimedia is een communicatiebureau gespecialiseerd in voeding & gezondheid. Nutrimedia is opgericht door voedingsdeskundige en communicatieadviseur Suzan Tuinier.

Nutrimedia & Davitamon
Nutrimedia zet haar kennis in om de inhoudelijke teksten op Davitamon.nl te schrijven en te redigeren. Alle teksten op Davitamon zijn dan ook geschreven vanuit een gedegen wetenschappelijke basis.
Davitamon werkt al sinds 2018 samen met Nutrimedia om zo onafhankelijke, betrouwbare wetenschappelijke informatie te kunnen garanderen.

Het team
Het volledige team van Nutrimedia bestaat uit een combinatie van communicatieadviseurs en tekstschrijvers. De medewerkers van Nutrimedia hebben veel kennis van vitamines en gezondheidsproducten (inclusief de claimwetgeving) en kindervoeding en voeding voor ouderen.

KOAG KAG

Nadat de teksten door Nutrimedia zijn geschreven worden alle teksten op onze website gecontroleerd door de Keuringsraad. De Keuringsraad ziet toe op naleving van de regels voor reclame van geneesmiddelen, medische zelfzorg hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Als de Keuringsraad een reclame-uiting goedkeurt, weet je dus zeker dat deze voldoet aan de actuele wet- en regelgeving.

De kennis en kunde van Nutrimedia over voeding- en vitamines in combinatie met de controles die worden uitgevoerd door de Keuringsraad zorgen ervoor dat de kwaliteit en betrouwbaarheid op onze website wordt gewaarborgd.

Bekijk hier de website van Nutrimedia.