Davitamon baby producten voor na de bevalling

Na de zwangerschap wil je extra goed voor jezelf en je baby zorgen. De behoefte aan vitamines en mineralen is in deze periode verhoogd. Davitamon heeft speciaal voor baby’s producten ontwikkeld met extra vitamine D en vitamine K.

Extra vitamine D

Baby’s groeien in de eerste weken heel hard. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamine D is goed voor de groei van de botten en van belang voor de opbouw van een sterk gebit. Krijgt je baby flesvoeding dan hoef je alleen extra vitamine D te geven. Een baby 10 mcg extra vitamine D per dag nodig. Davitamon heeft met Davitamon Vitamine D Olie en Davitamon Vitamine D Aquosum speciale voedingssupplementen ontwikkeld.

Extra vitamine K

Vitamine K speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. Het lichaam maakt in de darmen zelf vitamine K aan, maar bij zuigelingen gebeurt dit nog niet voldoende. Zuigelingen die geheel of grotendeels met moedermelk worden gevoed hebben gedurende de eerste drie levensmaanden 150 microgram (µg) extra vitamine K nodig.

Duo verpakking voor gemak

De gezondheidsraad adviseert aan baby’s die borstvoeding krijgen dagelijks extra vitamine D en K te geven. Om het moeders die borstvoeding geven makkelijker te maken hebben we de Davitamon Duo verpakking met gratis babylepeltje.

Meer informatie over de vitaminebehoefte van moeders na de bevalling is te vinden op onderstaande pagina.

Speciaal voor moeders na de bevalling

Producten voor moeders na de bevalling